Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Mungóbab csíra: A csírák frissek és ropogósak, gyakran használják a kínai konyhában, salátákban, de még a levesekben is. Fogyasztás előtt rövid ideig blansírozzuk a babcsírát forrásban lévő vízben vagy pirítsuk meg. Csírázási idő: 5 nap.
Mungóbab csíra: A csírák frissek és ropogósak, gyakran használják a kínai konyhában, salátákban, de még a levesekben is. Fogyasztás előtt rövid ideig blansírozzuk a babcsírát forrásban lévő vízben vagy pirítsuk meg. Csírázási idő: 5 nap.
BUDAPESTI KERTIMAG KERTIMAG BIO... ár és hasonló termékek