Diktáld te a trendeket az új évben! Diktáld te a trendeket az új évben!

Ismét újabb kollekcióval rukkolt elő a H&M az új év kezdetére! A merész szabású férfias zakók és a romantikus csipkék összhangja olyan könnyed eleganciát eredményez, amely nem maradhat ki egy divatkövető ruhatáráből sem. Válogass az elegáns kontrasztot sugalló  csíkos, pöttyös és monokróm színek között és frissítsd fel megjelenésedet az új évre! Ezekkel a darabokkal most egészen biztosan tiéd lehet a legtrendibb outfit díja!

Ha a merész összeállításokhoz még bátortalannak érzed magad, itt az idő, hogy néhány kiegészítővel csempéssz extravagáns hangulatot ruhatáradba! Az aktuális divattrendek szerint ezeknek a papucscipőknek nagy sikerük lesz idén. Fodros blúzokkal, vagy monokróm színekkel párosítva elegáns, mégis merész hatást érhetsz el!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.